Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εντυπωσιακά τα χαρακτηριστικά του PlayStation VR 2, σύμφωνα με το Digital Foundry (video)

Σύμφωνα με το Digital Foundry, το PlayStation VR 2 θα εντυπωσιάσει το κοινό. Στο νεότερο video της ιστοσελίδας, ο technology editor Richard Leadbetter φαίνεται να κάνει αναφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά που διέρρεσαν τον περασμένο Μάιο και στη συνέχεια υποστηρίζει ότι γνωρίζει ακόμα πιο εντυπωσιακές λεπτομέρειες για το επερχόμενο headset της Sony.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η ιστοσελίδα UploadVR, το PSVR 2 θα προσφέρει συνολική ανάλυση 4000×2080 pixels, δηλαδή 2000×2040 για κάθε μάτι. Επιπλέον λέγεται ότι α περιλαμβάνει gaze tracking με δυνατότητες foveated rendering, ένα lens separation adjustment dial και vibration motor που θα επιτρέπει στους developers να προσφέρουν direct haptic feedback.


Πιθανολογείται πως το νέο PlayStation VR θα κυκλοφορήσει την εορταστική περίοδο του 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*